Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Slut med at smide tusindvis af papkrus ud hver dag på Burger Kings restauranter i Danmark. Fastfoodkæden vil fremover benytte genanvendelige kopper til drikkevarerne på de 52 danske udgaver af den amerikanske burgerkæde, fortæller Burger King i en pressemeddelelse, fortæller FødevareWatch.dk. I 2019 blev der langet 4,6 mio. sodavand over disken på kædens danske spisesteder.
"Det er et lille og naturligt skridt i den rigtige retning. Det er de små fremskridt, der samlet og kontinuerligt gør en forskel. Derfor er udfasningen af engangskopper i restauranterne en del af en større indsats, hvor vi kigger på al vores emballage og nye veje til at mindske vores aftryk," siger Gustaf Wetterwik, marketingdirektør for Burger King i Skandinavien.
Burgerkæden er i gang med at gennemgå alle muligheder for genanvendelig service, hvilket startede med EU's forbud mod plastiksugerør, og ifølge meddelelsen testes der også genanvendelige burgeræsker og kopper på det amerikanske marked.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025