Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke, fordi restauratør Lars Pinholt på Restaurant Sandgaarden i Søndervig mangler mange ekstra hænder, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.
”Jeg mangler tre tjenere og et par stykker i opvasken, men når jeg ikke kan skaffe dem, så kan vi ikke vækste. Vi har sat 22 færre borde udenfor, end vi plejer, og vi har sagt nej til arrangementer, fordi vi ikke er flere end dem, vi er,” fortæller Lars Pinholt. Foreløbig regner han med at køre sæsonen igennem med de ansatte, han har i øjeblikket.
Indtil videre er han ikke i samme situation som Hotel Skjern, der i foreløbig tre måneder lukker for frokostservering i Restaurant Stuen th. samt aftenservering på søndage.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025