Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
»Vi er en lille selvstændig virksomhed. Vi har kørt i tre-fire år, så vi har ikke særlig meget polstring rent finansielt og økonomisk. En tvangsnedlukning som denne gør ufattelig ondt på vores lille familie rent økonomisk.” Sådan lyder det fra Søren Damsgaard og Stine Richardt, der ejer og driver restauranten Jurfood ved Amager Strandpark til Berlingske.
De fortæller, at det er håbløst deprimerende. for selvom virksomheden kan få kan få udbetalt nogle penge i kompensation for faste omkostninger, så er det en restaurant, og der er rigtig mange variable omkostninger som indkøb, forsikring, internet, kassesystem og så videre, fortæller de.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025