Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hos Restaurant Flammen lægger man også vægt på, at de statslige millioner har været essentielle for at holde fast på størstedelen af de hjemsendte medarbejdere, skriver FødevareWatch.dk.
"Det har skabt noget ro. Både for os, men i det hele taget også for vores medarbejdere. I sidste ende har vi jo bare været glade for at kunne fastholde arbejdspladser, hvilket har været målet helt fra starten af denne coronasituation," siger adm. direktør i Restaurant Flammen, Piet Klein.
Til trods for sikkerhedsnettet, som hjælpepakkerne trods alt har spændt ud under sektoren, efterlyser han dog i dag en konkret genåbningsplan for de danske restauranter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025