Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Planteburgere, vegansk salat og et stadigt større plantebaseret aftryk på burgerkædens menukort er McDonalds' vej til at hive flere kunder ind i restauranterne, skriver FødevareWatch.dk.
McDonalds i Danmark lancerer sålede en ny salat, der bliver det første veganske produkt på menuen og i dag begynder fastfoodkæden ligeledes en test af plantebrugeren Mcplant i 14 restauranter som et af de første lande i verden.
Nu skal danskernes hang til plantebaserede og kødfrie fødevarer for alvor testes i større stil. For trenden er helt klar, siger marketingdirektør.
"Før vi lancerede den tredje planteburger i 2019 med Veggie Junior, lå salget på 30.000 plantebaserede burgere om måneden, men herefter er salget steget til omkring 54.000 planteburgere om måneden. Det er fortsat en lille andel af vores samlede burgersalg, men vi oplever en stor interesse og ser en strømning mod kødfrie alternativer," siger marketingdirektør Marie Hürdum.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025