Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Storcentre skal fortsat holde lukket, og du kan ikke komme til frisør. Anbefalingerne fra regeringens Indsatsgruppe om åbningen af den danske økonomi bliver en dyr omgang, og den kan koste en tabt produktion på omkring 20 milliarder kroner, skriver Berlingske.
Sådan lyder vurderingen fra Nordea. Prisen bliver så høj, fordi Indsatsgruppen helt overordnet anbefaler, at de nuværende restriktioner på nationalt plan forlænges frem til efter påske - altså 6. april.
»For hver dag, der går med nedlukningen, er der en omkostning ved det. Det er ikke et uvæsentligt beløb. Risikoen for konkurser øges. Restauranter kan gå konkurs. Det kan godt være, at der kommer en ny på et tidspunkt, men der er stadig en konkurs, der skal behandles, og nogle kreditorer, som lider et tab,« siger cheføkonom Helge J. Pedersen fra Nordea.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025