Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I november 2019 åbnede stjernekokken Kamilla Seidler Restaurant Lola på Lille Mølle på Christianshavn. Med et særligt fokus på inklusion, arbejdsmiljø og nultolerance overfor sexisme ville restauranten revolutionere branchens hårde ry. I dag, lidt over et år senere, er Lola begæret konkurs, skriver Politiken.

Havde virksomhedsejere kunnet spå om fremtiden, da krisen indtraf, havde de fleste formentligt prioriteret anderledes i dag, mener Kirsten Munch Andersen, som er politisk direktør i HORESTA.

”Spørger du mange virksomhedsejere i dag, så ville de fleste formentlig have truffet nogle andre beslutninger, for eksempel ved at fyre flere medarbejdere på et tidligere tidspunkt. Medarbejderne er en rigtig tung post – og så længe vi skal betale lønnen selv, så er der begrænsninger på, hvor længe vi kan holde ud. Hvis vi fortsat skal være tvangslukkede, så er vi nødt til at få en højere dækning,” siger hun.

Læs hele historien her.

Log ind