Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mens søerne i København er stuvende fulde, er Umut Sakaryas restaurant Guldkroen få meter derfra gabende tom. Lukket ned siden midten af december, skriver berlingske.
Og det er en logik, restauratøren har svært ved at følge, hvorfor han søndag satte sig til tasterne og skrev sine frustrationer ud på sin Instagram-profil:
”På en frossen sø må man være 1.000 mennesker samlet uden afstand, mundbind, håndsprit og krav om lyntest,” skriver Umut Sakarya og vedhæfter et billede af den befærdede sø side om side med sit mennesketomme livsværk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025