Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Jeg har jo stået i et køkken, siden jeg var 13-14 år, så jeg har jo prøvet at bruge en kniv før.” Ordene kommer fra Rasmus Bang Vognsen, mens han skærer i en pighvar og efterfølgende kaster den ned mod en kollega på fiskefabrikken Mondo Mar i Hanstholm, skriver TV2 Nord.
Jobbet er helt nyt, men det er ikke nyt for ham at skære i en fisk. For han er kok og ejer til daglig Spisehuset Thy, der ligger i byen Østerild.
På grund af coronarestriktioner har restauranten været lukket i flere måneder. Det har - trods kompensationsordninger - kostet meget økonomisk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025