Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Kære regering. Tak for jeres velvilje i forhold til at indføre et digitalt coronapas, der giver dokumentation for, at borgere er coronafri. Det er vigtigt, at et sådan pas ikke kun målrettes rejser, men også mod, at vigtige brancher i oplevelsesindustrien åbnes tidligere for smittefrie borgere, end det ellers ville være tilfældet – hvilket giver andre brancher et styrket økonomisk grundlag at åbne på indledes et indlæg i Børsen.
”Det digitale coronapas bør rumme oplysninger om 1) dato for vaccination, 2) dato for negativ test samt 3) dato for senest påvist coronasmitte, og dermed dokumentation for antistoffer i blodet. Med en tredelt løsning kan alle borgere drage nytte af et coronapas - også de gravide, ammende, unge under 16 år samt borgere, som ikke kan eller ønsker at lade sig vaccinere. Det digitale coronapas vil være et certifikat, der dokumenterer den information, som sundhedsvæsenet allerede er i besiddelse af,” skriver Jakob Brandt, SMV Danmark, Lars Ramme Nielsen, Dansk Erhverv, Torben E. Hoffmann Rosenstock, Danske Restauranter og Caféer, Esben Marcher, Dansk Live, Jens Munk Ebbesen, Landbrug & Fødevarer, Carsten Suhrke, VSOD, Kirsten Munch Andersen, HORESTA, Claus Thomsen, Divisionsforeningen, Søren Kragelund, Forening for Forlystelsesparker, PH Jakobsen, Brancheforeningen af musik- og underholdningsbureauer, Jacob K. Clasen, Danske Rederier, Lars Thykier, Danmarks Rejsebureau Forening, Leif Nielsen, Dansk Industri Fødevarer, Sune K. Jensen, Dansk Industri, Jens Müller, Danske Destinationer og Niels Hald, Bryggeriforeningen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025