Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Som om de ikke havde nok at kæmpe med i forvejen. Nu er en ny modspiller dukket op på det lille, tilbageværende marked, som Jelling Kro ellers har værnet om og dyrket, siden coronanedlukningen for et år siden gav deres indtjeningsmuligheder en solid mavepumper, skriver EB.
”Vores salg af takeaway kørte fint under den første nedlukning sidste forår, men det kan vi ikke sige om den igangværende. Vi har senest oplevet kun at få i alt ti bestillinger på fire dage,” fortæller Dorthe Madsen, der sammen med sin mand, Bjarne, har ejet den 200 år gamle Jelling Kro i ti år.
Årsagen til nedgangen bor ifølge Dorthe Madsen ikke langt væk fra den coronalukkede kro og hedder SuperBrugsen. Her har uddeler Henrik Werge - ifølge kroejerne - skruet op for det salg af takeaway, som ellers har givet kroen kunstigt åndedræt i perioder det seneste års tid.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025