Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er ingen kaffemaskine, der larmer. Ingen klirren fra glas eller tallerkner. Og ingen småsnak henover bordene. Der er ro. Det er øjebliksbilledet, da hoteldirektør Tom Pelle Jensen på Hotel Svendborg, skriver Fyns Amtsavis.
Stort set samtlige ansatte er sendt hjem, og den nuværende drift beror på et fåtal af hænder - primært dem på Tom Pelle Jensen, der står for alt med ejendommen, og hotelchef Lise Bisgaard Madsen, som har kontakten med kunderne.
Det er snart et år siden, at Tom Pelle Jensen som en af de første fra erhvervslivet stillede sig frem i medierne og fortalte om de økonomiske konsekvenser af coronapandemien, som kort tid forinden var nået til Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025