Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskerne har i stor stil købt dagligvarer til levering i hjemmet det seneste år, men nu kan firmafrokosten også blive leveret. Frokostfirmaet således en frokostordning med levering direkte hjem til medarbejderne. Selskabets model er et samarbejde med kendte og anerkendte lokale restauranter og kantiner, der har overkapacitet på grund af pandemien - og man bestiller sin mad online og får leveret den om søndagen, skriver FødevareWatch.dk.
"Vi har snakket med folk, som begyndte at spise alt fra fryse til frokostpizzaer, rugbrød med leverpostej og agurk eller mælk og havregryn til frokost alt for ofte, fordi det er nemme løsninger. Med tiden så springer de ganske enkelt frokosten over oftere og oftere," udtaler direktør Simon Bowall i en pressemeddelelse.
Selskabet fokuserer på, at ordningen prismæssigt kan matche normale firmaordninger, og at det dermed er nemt og attraktivt for arbejdsgivere at tilbyde medarbejdern frokost derhjemme.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025