Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskerne har i stor stil købt dagligvarer til levering i hjemmet det seneste år, men nu kan firmafrokosten også blive leveret. Frokostfirmaet således en frokostordning med levering direkte hjem til medarbejderne. Selskabets model er et samarbejde med kendte og anerkendte lokale restauranter og kantiner, der har overkapacitet på grund af pandemien - og man bestiller sin mad online og får leveret den om søndagen, skriver FødevareWatch.dk.
"Vi har snakket med folk, som begyndte at spise alt fra fryse til frokostpizzaer, rugbrød med leverpostej og agurk eller mælk og havregryn til frokost alt for ofte, fordi det er nemme løsninger. Med tiden så springer de ganske enkelt frokosten over oftere og oftere," udtaler direktør Simon Bowall i en pressemeddelelse.
Selskabet fokuserer på, at ordningen prismæssigt kan matche normale firmaordninger, og at det dermed er nemt og attraktivt for arbejdsgivere at tilbyde medarbejdern frokost derhjemme.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Scandic runder nyt millionoverskud og opruster i Aarhus
06-05-2025
-
Alsik Hotel & Spa mindsker underskud og ser fremgang i gæstetilfredshed
06-05-2025
-
Ny chef concierge skal løfte gæsteoplevelsen hos 1 Hotel Copenhagen
06-05-2025
-
Arena Næstved i modvind efter påstand om unfair konkurrence
06-05-2025
-
Rekordtravl april i Københavns Lufthavn med vækst fra USA
06-05-2025
-
Randerschef bliver ny direktør på ikoniske Ruths Hotel
06-05-2025
-
Pejsegården giver milliontab, men ledelsen ser lys forude
06-05-2025
-
Innovation og netværk i fokus, når det populære event "Meet the Geeks” vender tilbage
06-05-2025