Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurations- og nattelivsbranchen ser igen ud til at blive ofret i kampen mod covid og alle dens gerninger. Og det endda midt i højsæsonen, hvor forretningerne er i gang med at indhente lidt af det forsømte fra de første faser af epidemien, skriver Politiken.

HORESTA oplyser, at december normalt er en af de vigtigste måneder for årsomsætningen.

”Vi så ind i en december, som så mere normal ud, men nu kan det være, at det hele bliver tabt på gulvet. At tale om en ulykkelig situation er en underdrivelse for den her branche, der har betalt den største regning for coronakrisen. Det vil have fuldstændig vilde konsekvenser; det vil være en katastrofe for os,” siger Kristian Nørgaard, politisk direktør i HORESTA.

Han undrer sig såre over, at sundhedsmyndighederne nu peger på lige præcis det værktøj i epidemikontrollen om at begrænse restauranter, barer og naklubber.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind