Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvordan kan en restaurant, et hotel eller en bager vide allerede i dag, at der er fire portioner sushi, fem gange brunch eller syv poser brød og boller tilovers i morgen?
Det spørgsmål stiller kvinden bag Stop Spild af Mad, Selina Juul, i forbindelse med, at hun langer ud efter virksomheden Too Good To Go, som hun mener er mere interesseret i at gøre forretning end at reducere madspild.
”Jeg undrer mig over tilgangen hos Too Good To Go. Det ser ud, som om de snarere medvirker til at planlægge madspild fremfor at forebygge og bekæmpe madspild,” siger hun til Berlingske.
Topchefen hos Too Good To Go, Mette Lykke afviser kritikken:
”Det er vores mission at reducere madspild. Hvis man producerer til madspild, kan man slet ikke være på vores platform. Men forretningsmæssigt giver det heller ingen mening at producere noget, man sælger med 70 procent rabat,” siger hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark vil lette regler for fødevareproducenter under EU-formandskab
20-06-2025
-
Fødevareministeriet skal spare 85 mio. kr. frem mod 2030
20-06-2025
-
Rekom og Carlsberg forlænger samarbejde frem til 2029
20-06-2025
-
Fårup Sommerland fejrer 50 år med levende fortælling i container
20-06-2025
-
Lagkagehuset halverer underskud og sigter mod overskud i 2025
20-06-2025
-
Inspiration og netværk i fokus til DKBS Inspirationsdag 2025
20-06-2025
-
Ny direktør skal løfte Hotel Tønderhus og forbedre kvaliteten
20-06-2025