Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvordan kan en restaurant, et hotel eller en bager vide allerede i dag, at der er fire portioner sushi, fem gange brunch eller syv poser brød og boller tilovers i morgen?
Det spørgsmål stiller kvinden bag Stop Spild af Mad, Selina Juul, i forbindelse med, at hun langer ud efter virksomheden Too Good To Go, som hun mener er mere interesseret i at gøre forretning end at reducere madspild.
”Jeg undrer mig over tilgangen hos Too Good To Go. Det ser ud, som om de snarere medvirker til at planlægge madspild fremfor at forebygge og bekæmpe madspild,” siger hun til Berlingske.
Topchefen hos Too Good To Go, Mette Lykke afviser kritikken:
”Det er vores mission at reducere madspild. Hvis man producerer til madspild, kan man slet ikke være på vores platform. Men forretningsmæssigt giver det heller ingen mening at producere noget, man sælger med 70 procent rabat,” siger hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Aalborg melder sig som kandidat til Kulturhovedstad 2032
27-05-2025
-
Nye turismedata på vej: 17.000 gæster har givet input
27-05-2025
-
Ny direktør i Rekom skal sætte fart på vækst og indtjening
27-05-2025
-
Go Hotels udvider med to nye hoteller på Amager
27-05-2025
-
Hotel bytter rengøring for træer i dansk natur
27-05-2025
-
Aarhus får nyt hotel og spillested i kreativ bydel
27-05-2025
-
Første Green Key-hotel i Løkken: Kallehavegaard er nu certificeret
27-05-2025