Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 1. januar er den uskrevne "tømmermændenes dag", og mange har som tradition at tage en tur på McDonald's for at få stillet sulten med noget salt mad efter en festlig aften dagen før. På en nyåbnede McDonald's Aarup har restaurantchef Frederik Libak sat stort set alle sine medarbejdere på, skriver Fyens.dk.
”Der bliver smæk på, og vi regner med at slå vores rekord fra åbningsdagen, hvor vi omsatte for 21.000 kroner på én time. Vi satser på at komme op på 28.000 kroner den 1. januar,” fortæller restaurantchefen.
Frederik Libak synes selv, at de snart to uger, hvor restauranten har haft åbent, er gået rigtig godt. Han er selv overvældet over al den støtte, der er til den nye fastfoodrestaurant. Specielt fra de lokale folk, hvoraf nogle allerede er blevet stamgæster, fortæller han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025