Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hos restauranterne mærker man stor efterspørgsel på takeaway mad til årets sidste dag. Hos Skyttehuset i Vejle har man eksempelvis solgt tusind flere kuverter, ind de gjorde sidste år. Det fortæller forpagter Søren Riis til DR P4 Trekanten.

Coronaen er medvirkende til, at mange vælger at bestille mad hjem til. Det fortæller Kristian Nørgaard, politisk direktør i HORESTA:

”Vi kan se, at danskernes takeaway forbrug er steget under corona, og at flere vælger at få lidt af restaurantoplevelsen, men så at få den derhjemme i stedet for,” fortæller Kristian Nørgaard, som dog ikke mener, nytårsbestillingerne er nok til at redde restauranternes økonomi:

”Det fylder et tomrum, ja, men der er på ingen måde tale om normal omsætning i branchen,” forklarer Kristian Nørgaard.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind