Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mange vil med til receptionen, når Danmark vinder guld, sølv og bronze i Bocuse d’Or, kokkenes uofficielle VM. Men når der skal skaffes sponsorer, der vil være med til at betale for festen og det lange seje træk op til denne, er trængslen ikke så stor, skriver Børsen.
Helt aktuelt var der indtil for få dage siden tvivl om, hvorvidt der overhovedet ville blive tale om dansk deltagelse ved det kommende Bocuse d’Or, for der var ganske enkelt ikke flere penge i kassen.
“I vores nabolande har fødevareindustrien i årtier bakket stærkt op om Bocuse d’Or, og det har været reglen, at kandidaterne har kunnet tage orlov fra de toprestauranter, de typisk arbejder på, for at kunne træne fuldtids til konkurrencen. Jeg er overbevist om, at det er grunden til, at Sverige og Norge i 1990’erne begyndte at tage den ene guld- og sølvmedalje efter den anden,” siger Ulla Trolle, der har været generalsekretær for Akademiet Bocuse d’Or Danmark siden 2018.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025