Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Opus kom fredags i mediernes søgelys, fordi hotellet stod ved aftalen om at afvikle en julefrokost med 63 gæster.

Det var et krav til gæsterne, at de mødte op med en negativ coronatest fra samme dag. Desuden fik gæsterne deres eget område og kunne tilgå hver deres mad og bartender.

Lokalet var, ifølge hoteldirektør Søren Søltoft Homboe, på størrelse med ”en mindre Føtex” og dermed var der rigeligt med plads til 63 mennesker.

Søren Søltoft Holmboe mener, det er under al kritik, at regeringen og myndighederne ikke har været mere klare i spyttet og i stedet kommer med et decideret forbud frem for en opfordring.

”Hvis vi som hotel vælger at sige, at vi har en vare på hylden, vi ikke kan levere (en julefrokost, red.), så står vi tilbage med en stor regning. Og hvis virksomheden selv aflyser, så hænger de på den. Det efterlader os med aben og lidt af en skyttegravskrig,” siger direktøren, der efterfølgende oplyser, at han har fået utrolig mange positive tilkendegivelser fra alle sider, fordi han stod fast og afviklede arrangementet.

Log ind