Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michelin-restauranten Ti Trin Ned fra Fredericia har siden maj søgt en kok, der kan indgå i holdet. Men selvom Ti Trin Ned i snart tre måneder har søgt efter en ny kok, har restauranten fået nul ansøgninger. Det fortæller parret bag Ti Trin Ned til Fredericia Dagblad.
”Vi mangler stadig en kok, for vi har ingen ansøgninger fået. Det er meget op ad bakke, for der er virkelig mangel på kokke. Ikke kun i Danmark, men også i andre europæiske lande,” siger Rainer Gassner, der kender kolleger i København, som har ligeså svært ved at rekruttere.
Opråbet fra Ti Trin Ned lægger sig i slipstrømmen på andre lignende udmeldinger fra restaurationsbranchen. Heriblandt buffetkæden Restaurant Flammen, som har måttet udskyde åbninger af nye restauranter grundet mangel på arbejdskraft.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025