Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På trods af nedlukning og restriktioner, er der nu godt gang i restauranten Carl Peter Brasserie i Korsør. Det går mildest talt strygende. Restauranten har i skrivende stund haft udsolgt om aftenen de sidste fjorten dage. Og det kan tilmed være svært at få tid, hvis man gerne vil spise på restauranten om aftenen, fortæller restaurantchef for Carl Peter Brasserie Michael Brusch Andersen til Sjællandske.
”Jeg håber og regner med, at statistikken fortsætter lidt endnu. Vi er blevet taget godt imod af borgerne i Korsør,” siger han.
Restauranten har fået positiv respons fra gæsterne. De fortæller os, at restauranten er noget, som Korsør har haft brug for. Det er en god afveksling fra det andet, som byen på nuværende tidspunkt kan tilbyde, fortæller Michael Brusch Andersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025