Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er fortsat mangel på ansøgere til gastronom- og tjener uddannelserne, og det mærkes i branchen, hvor der er stor efterspørgsel efter faglærte kokke og tjenere, skriver Fyens Stiftstidende.

I HORESTA er der bekymring for den manglende arbejdskraft. Formand for bestyrelsen i region Syddanmark, Sten Slot, siger, at udviklingen ikke ser ud til at vende i nærmeste fremtid.

”Jeg tror, at udviklingen hænger sammen med, at forældrene gerne ser deres børn få en akademisk uddannelse. Det er ligesom om, det er et modefænomen, at de unge helst skal have en studentereksamen i stedet for en faglig uddannelse

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

People & Culture Manager forløb 2026 - Vest

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Vest, 3. februar, 5 maj, 25 august og 27. oktober 2026.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

People & Culture Manager forløb 2026 - Øst

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Øst, 2. februar, 4. maj, 24. august og 26. oktober 2026.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

Log ind