Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det øger smitterisikoen, hvis man afskaffer kravet om bordbestilling på restauranter og barer, selv om man samtidig begrænser antallet af gæster. Det vurderer Statens Serum Institut (SSI) ifølge DR, skriver Ritzau.
SSI har regnet på en ny model, som restaurations- og barbranchen selv har foreslået.
Hos HORESTAS er politisk chef Kirsten Munch ærgerlig over, at det har taget så lang tid at vurdere den nye model.
”Branchen kom på et døgn med et forslag, og den har man nu brugt over en uge på at vurdere, og derfor kan vi ikke nå at komme med forslag til ændringer, inden kravet alligevel bortfalder 6. maj. Der er ingen tvivl om, at vi har mistet gæster. Vi er en branche, hvor mange lever af de spontane kunder, som kommer ind fra gaden, og dem har der været klart færre af med det her krav, som jo kommer oveni kravet om coronapas,” siger Kirsten Munch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025