Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er nok mange hotel- og restaurantejere, der tripper for, at kalenderen siger 6. maj. For det er dagen, hvor serveringsstederne igen må åbne for deres gæster. Men nedlukningen har ikke udelukkende haft negative konsekvenser. Det mener i hvert fald Mikkel Bekker Merfeldt, der sammen med sine forældre Morten og Lone, har overtaget Hjarbæk Kro, og nu er de næsten færdige med en total renovering af den gamle kro, skriver TV MidtVest.
”For os er det en anledning til at få renoveret, få alt gjort rent og starte på en frisk. Nu skal vi snart starte på første sæson, og vi starter i nye lokaler, og eftersom der har været lukket ned, så har der været tid til at renovere i bund, så alt er shinet op. Det havde vi ikke kunnet gøre, hvis der ikke havde været corona,” siger Mikkel Bekker Merfeldt til TV MIDTVEST.
Ifølge lokalformanden for HORESTA giver det god mening, at det er netop nu, mange vælger at renovere sin restaurant eller hotel. Det er nemlig nemmere, når man ikke skal tage hensyn til gæster, siger Jakob Beck Wätjen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025