Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lige om lidt får serveringsstedernes kunder igen mulighed for at samles på barer, cafeer og restauranter m.m. Selvom virksomhederne nu har prøvet det før, er der vigtige erfaringer at hente i at skabe en succesfuld genåbning. Få del i et succesfuldt eksempels erfaringer i dette livestream. 

IVÆKST og Københavns Erhvervshus er værter tirsdag den 20. april kl. 14.00-15.00. Blandt indlægsholderne er Tine Skriver, fødevarechef i HORESTA, som vil komme ind på, hvordan restaurations- og hotelbranchen bedst overholder de forholdsregler, som gælder for næste trin af genåbningen d. 21. april.

Desuden vil Jesper Julian Møller, som er grundlægger og adm. direktør af Broens Gadekøkken, Mikala Rasmussen fra Wonderful Copenhagen og en digital ekspert oplyse om, hvordan restauranter og hoteller skaber den bedste SEO til deres online kanaler.

Læs mere og tilmeld jer her.

Københavns Kommune risikerer at bremse det byliv borgerne ønsker mere af

77 pct. af københavnerne er tilfredse med udbuddet af restauranter og natteliv i byen, og mere end halvdelen ønsker endnu flere tilbud i deres nærområde. Alligevel lægger Københavns Kommunes nye restaurations- og nattelivsplan 2025 op til mere kontrol og færre muligheder for branchen.

Log ind