Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra 21. april vil reglerne for borgernes færden og indtagelse af mad og drikkevarer udendørs se ud som følger: Ved en pølsevogn kan du stå og nyde en ristet med det hele uden at skulle vise coronapas. Du kan gå i 7-Eleven eller andetsteds og købe take away-mad eller -drikke, for så at sætte dig med ni andre ved offentlige bænke. Men hvis du vil sidde på en fortovscafé og spise en sandwich eller drikke en fadøl, skal du fremvise et coronapas med dokumentation for en negativ coronatest, nyligt overstået smitte eller vaccination, skriver Politiken.
”Efter min opfattelse er det en dybt ulogisk restriktion. Kæden springer af i forhold til, hvad myndighederne her beder os om, og hvad befolkningen finder rimeligt og logisk”, siger professor emeritus i epidemiologi Thorkild I. A. Sørensen fra Institut for Folkesundhed ved Københavns Universitet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025