Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra 21. april vil reglerne for borgernes færden og indtagelse af mad og drikkevarer udendørs se ud som følger: Ved en pølsevogn kan du stå og nyde en ristet med det hele uden at skulle vise coronapas. Du kan gå i 7-Eleven eller andetsteds og købe take away-mad eller -drikke, for så at sætte dig med ni andre ved offentlige bænke. Men hvis du vil sidde på en fortovscafé og spise en sandwich eller drikke en fadøl, skal du fremvise et coronapas med dokumentation for en negativ coronatest, nyligt overstået smitte eller vaccination, skriver Politiken.
”Efter min opfattelse er det en dybt ulogisk restriktion. Kæden springer af i forhold til, hvad myndighederne her beder os om, og hvad befolkningen finder rimeligt og logisk”, siger professor emeritus i epidemiologi Thorkild I. A. Sørensen fra Institut for Folkesundhed ved Københavns Universitet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Alchemist er verdens femtebedste restaurant
20-06-2025
-
Forventer 20.000 ekstra overnatninger: Destination skal håndtere firmaidrættens svar på OL
20-06-2025
-
Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg
20-06-2025
-
&Tradition åbner stilrent hotel i hjertet af København
20-06-2025
-
Madens Folkemøde får millionstøtte efter rekordår
20-06-2025
-
Har over 4000 restauranter på verdensplan: Nu åbner de for første gang i København
20-06-2025
-
Prolog åbner ny kaffebar på Papirøen
20-06-2025