Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Claus Tingstrøm, adm. direktør i en af de store danske kantinevirksomheder, Cheval Blanc med hovedsæde i Brøndby, har den seneste uge siddet med en noget splittet følelse. På den ene side ser han tilbage på et regnskabsår, der har givet hårde slag på tallene, men samtidig er der jubel over, at der i sidste ende er sorte tal på bundlinjen, skriver FødevareWatch.dk.
"Det er et af de mærkeligste regnskaber, jeg har siddet med. Omsætningen er raslet ned, overskuddet er også raslet ned, men alligevel kan vi ikke få vores arme ned af glæde," siger Claus Tingstrøm.
Omsætningen faldt fra knap 293 mio. kr. til cirka 196 mio. kr. i 2020, og bruttofortjenesten er faldet fra 172 mio. kr. i 2019 til 120 mio kr.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025