Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På 30 dage er genåbningen af restaurationsbranchen blevet fremrykket to gange bl.a. med en forklaring om, at "coronasmitten udvikler sig stabilt". Alligevel er genåbningskravene til branchen skærpet undervejs. I genåbningsaftalen fra den 18. marts er alene anført et krav om, at gæster skal fremvise coronapas, skriver Finans.dk.
Ved fremrykningen af genåbningen til den 21. april blev der tilføjet et krav om "forudgående bordbestilling", og da Erhvervsministeriet søndag udsendte retningslinjer for genåbningen i dag af restauranter, caféer og værtshuse, lød det, at "gæster på indendørs serveringssteder skal lave en reservation mindst 30 minutter før ankomsten."
"Jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, at det ville blive resultatet," siger erhvervsordfører Mona Juul (K) om forløbet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025