Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På onsdag - den 21. april - får restaurationer og barer igen lov til at åbne. Men for at komme ind og spise på restaurant eller nyde din fadøl på en bar, skal du have gyldigt coronapas med dig og forudgående bordbestilling, skriver Berlingske.

Hos HORESTA ser de især kravet om test ved indendørs servering som en udfordring, men også det nye krav om bordbestilling skal der findes en praktisk løsning på, da de har mange medlemmer, som ikke benytter bordbestilling.

”Jeg har for eksempel ikke hørt om nogen, der har bestilt bord på McDonald's eller for at gå på café eller pub. I hele den del af restaurationsbranchen er det jo ikke lige sådan, det foregår. Det virker lidt hovsa, at man ikke har tænkt over det. Man har måske tænkt på de traditionelle restauranter med bordbestilling. Jeg ved ikke, hvilke restauranter politikerne går på, men det lyder som om, det kun er dem, hvor man kan bestille bord,” siger Katia K. Østergaard, direktør i HORESTA.

Derfor håber HORESTA på en aftale, hvor man ikke behøver bordbestilling på en fastfoodrestaurant.

Læs hele historien her.

Log ind