Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra i dag kommer der atter gang i fadølshanerne på Steffen Ebdrups fem restauranter. Der kan da også efter flere måneders tvangslukning serveres mad ved bordene – både ude og inde, skriver Finans.dk.
Sammen med ægtefællen Marie-Louise driver han strandhotel samt fem restauranter i den nordjyske ferieby Blokhus. Som alle andre har de været underlagt corona-restriktionerne i det seneste år, som bl.a. har betydet et fuldt stop for spisesteder, restauranter og værtshuse med normal servering siden december 2020. HORESTA håber hotellet, og resten af branchen, snart kan fylde lokalerne.
»Lige som man har et højere loft for organiserede aktiviteter udendørs, bør man også indføre et højere forsamlingsloft for indendørs aktiviteter i professionelle rammer, hvor vi har fuldt styr på sikkerheden,« udtaler adm. direktør Katia K. Østergaard i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025