Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Eksklusion fra arbejdsmarkedet kommer i flere former. Nogle går rundt i kedsomhed og trivialitet, mens andre slides af at passe både deres eget og andres arbejde. Vi lever overordnet set i et yndigt land med respekt for hinanden. Vi hylder lighed, samfundssind og sammenhængskraft, indleder Mads Hylleholt Bøttger, adm. direktør og slotsejer, Dragsholm Slot, et indlæg i Berlingske.
”Mit ærinde er ikke at harcelere over regeringens nedlukning eller genåbning. Helt overordnet anerkender jeg det lederskab, der fra politisk side bliver vist, og jeg er tryg ved de sundhedsfaglige anbefalinger i forbindelse med genåbningen. Også selvom man som lægmand kan have svært ved at forstå logikken bag. Mit ærinde er derimod at udfordre den logik og manglende fleksibilitet, der ligger bag de såkaldte hjælpepakker til erhvervslivet. De udfordrer ellers gode strukturer i vores samfund,” skriver han.
I virksomhederne oplever vi, at vores medarbejdere er sendt hjem på fuld løn uden mulighed for at kunne hjælpe deres arbejdsplads gennem krisen. Den frihed, der måske i starten blev oplevet som en forlænget ferie, er efterhånden gået hen og blevet et fængsel fyldt med frustrationer over ikke at kunne bidrage, mener han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025