Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter en udfordrende start med få gæster og begrænsede serveringer besluttede burgerkæden Cocks and Cows i sommers sammen med den tidligere europamester i minigolf Anders Gudmundstuen at tilføre sin nyåbnede restaurant i Aarhus fornyet gejst ved at åbne ni specialbyggede minigolfbaner direkte i baren, skriver FødevareWatch.dk.
Et koncept, der har vist sig at være så stor en succes, at kæden nu har brugt anden coronanedlukning på at udbrede det til København. Det betyder, at 15 specialbyggede minigolfbaner åbner direkte i baren hos Cocks and Cows i Kødbyen efter genåbningen. Derudover slår burgerkæden dørene op til et nybygget karaokerum i selskabets restaurant i Gammel Strand.
”Coronakrisen har givet anledning til at gentænke virksomheden og analysere på, hvad vi har gjort godt, og hvad vi kan blive bedre til. Minigolf-konceptet ramte Aarhus med 180 kilometer i timen og sad lige i skabet. Det har givet blod på tanden, og vi tror på, at vi fremadrettet kan tiltrække endnu flere gæster ved at tilbyde spændende og anderledes aktiviteter, som gæsterne hungrer efter på den anden side af krisen," siger Lasse Wiwe, medstifter af Cocks and Cows.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025