Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På onsdag den 21. april kommer der liv og glade dage på pladsen for enden af Inderhavnsbroen, når Broens Gadekøkken åbner igen – selvfølgelig med alle de nødvendige corona-tiltag.
”Vi har glædet os helt uhyggeligt meget til at kunne åbne Broens Gadekøkken igen. Vi har derfor brugt nedlukningen til at forberede åbningen, så alle kan føle sig helt trygge, når de besøger vores 4.600 m2 store areal. Nu trænger vi til at komme ud og opleve noget nyt igen,” siger Kira Thanning, direktør i Broens Gadekøkken.
Når Broens Gadekøkken åbner igen, kan gæsterne glæde sig til et kulinarisk gensyn med gamle kendinge, såsom Gasoline Grill, Opa By Strangas og den altid populære, indiske madbod Dhaba. Men derudover er der fem helt nye bekendts- kaber.
Sultne besøgende kan eksempelvis kaste sig ud i det danske køkken sammen med den kendte kok Adam Aamann. Aamann er kendt for sine højtbelagte smørrebrød, og det er da også præcis, hvad han serverer i Broens Gadekøkken.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025