Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er koldt, og det regner i Danmark i april. Jan Vinther Lauersen, der er direktør i Bones, klapper ikke ligefrem i hænderne over udsigterne til at kunne servere for sine gæster udenfor. I stedet har restaurantkæden udskudt åbningsdagen, indtil der også er mulighed for at servere for deres gæster indenfor, skriver FødevareWatch.dk.
"Det er en fin, men relativ ligegyldig mulighed med udeservering," siger Jan Vinther Lauersen.
Han mener, at april er en dårlig måned for udeservering, og at det vil være svært at drive en forretning baseret udelukkende på at kunne servere mad udenfor.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025