Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De danske restauratører må siges at stå i frontlinjen, når regeringen skal inddæmme coronavirussen. I marts lukkede restauranterne sammen med resten af samfundet. Men endelig, to måneder senere, åbnede de igen, skriver Ekstra Bladet. Det har dog ikke været en dans på roser siden åbningen 18. maj. Langtfra.
Restauranterne har gang på gang fået udstukket nye regler for både åbningstider, forsamlinger og antallet af gæster pr. kvadratmeter. Og det er et problem, siger Kristian Nørgaard, der er politisk chefkonsulent i HORESTA.
”Det er jo en meget omstillingsparat branche. Det tror jeg, alle har fundet ud af de seneste seks måneder. Men at der den ene dag bliver lavet nye restriktioner, som træder i kraft klokken 12 dagen efter, det er der altså ikke mange, der kan holde til,” fortæller han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025