Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Myndighederne har kun i meget få tilfælde redegjort for sager, hvor det kan påvises, at der er spredt smitte på danske restauranter, barer eller caféer. Der er heller ingen sundhedseksperter, der sandsynliggør dette. Og i Norge, hvor man måler på den slags, skete kun 5 pct. af smitteoverførslen i restaurationsbranchen i de seneste opgørelser af dette – på trods af åbningstider til kl. 02 og 03. Sådan indleder HORESTAs politiske direktør et indlæg med en række andre organisationer i Børsen.
”Der er behov for, at myndighederne investerer langt mere i smitteopsporing, så indsatsen baserer sig på evidens og bliver rettet mod reelle smittekilder. Og politiet bør i endnu højere grad sørge for, at restriktionerne overholdes i det uorganiserede natteliv. Det seneste halve år har restaurationsbranchen investeret massivt i at overholde retningslinjerne for loyalt at hjælpe med at bekæmpe covid-19 og eksempelvis holde afstand mellem gæsterne,” skriver afsenderne på debatindlægget.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025