Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Avancen er typisk større på drikkelse end på madvarer. Så da regeringen tirsdag varslede, at barer, restauranter og caféer i 17 kommuner nu skal lukke klokken 22.00 i stedet for midnat for at begrænse coronasmitte, var det to af de helt gyldne indtjenings-timer, der blev taget fra branchen, skriver BT.
”De sidste timer er helt afgørende for, om man kan betale sine lønninger. Så når vi først bliver rullet tilbage fra at måtte have åbent ind til kl. 02 til at skulle lukke kl. 24, og vi så nu skal lukke yderligere to timer før, er det nærmest umuligt at få et overskud,” siger Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA.
Hun er noget nær rystet over, at oplevelsesbranchen skal rammes så hårdt, og peger på, at restauranter, caféer og barer har gjort meget ud af at holde afstand og holde høj hygiejne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025