Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Adm. direktør i Flammen, Piet Klein, fortæller i en pressemeddelelse, at virksomheden har investeret, så man er stærkt rustet til fremtiden i forbindelsen med et nyt regnskab, skriver FødevareWatch.dk.
"Når jeg ser tilbage på året, så glæder jeg mig over, at vi [...] på trods af nogle relativt markante investeringer i en ny strategiproces [...] faktisk leverer et fornuftigt resultat i vores danske del af koncernen. Når det er sagt, så ærgrer jeg mig selvfølgelig tilsvarende over, at vi kommer ud med et underskud i Tyskland. Det betyder stadig, at vi samlet set leverer et overskud, men ikke på det niveau, vi havde håbet," siger adm. direktør Piet Klein, i en pressemeddelelse.
Restaurant Flammen åbnede sin tyske restaurant i maj 2018, hvilket samtidig betød farvel til en årrække med tocifrede millionoverskud. Alligevel tror ledelsen stadig på ekspansionen syd for grænsen, understreger direktøren.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025