Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er hjælp på vej til den hårdtprøvede hotel- og restaurationsbranche. Den nye hjælpepakke, som erhvervsministeren sent tirsdag aften præsenterede, forlænger de nuværende hjælpepakker og udvider dem. Her bliver blandt andet kravet for, hvor stor en omsætningsnedgang, man skal have for at kunne søge hjælp, sænket fra 35 procent til 30 procent, skriver TV2 Nord.

Og det falder i god jord hos direktøren på Hotel Amerika i Hobro, Peter Lyngby Hansen.

”Det er godt, at hjælpepakkerne er blevet forlænget til og med januar. Så er der en del med, at man kan få kompenseret nogle faste omkostninger, hvor procentsatsen er sat ned. Det, jeg savner i de her hjælpepakker, er lønkompensationsdelen. Løn er den altafgørende faktor i vores branche. Det er den højeste procentsats af vores udgifter,” lyder det fra direktøren.

Læs hele historien her.

Log ind