Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hos restaurantkæden Bone’s vurderer man at have mistet et sted mellem 30 og 35 millioner på coronanedlukningerne, men man har indtil videre undgået at skulle afskedige personale og lukke restauranter. Selvom op mod 35 millioner kan lyde af mange penge, har Bone’s, ifølge restaurantkædens administrerende direktør, Jan Laursen, langt fra mistet en tilstrækkelig stor del af sin omsætning til at blive kompenseret, skriver Politiken.
”Jeg håber, den her aftale rammer dem af mine kolleger, som er allerhårdest ramt – for vi kan ikke selv bruge den til noget som helst,” siger han.
Hos HORESTA, møder man overordnet den nye aftale med tilfredshed. Men man mener ikke, den når i mål. Politisk chefkonsulent i HORESTA, Kristian Nørgaard, kritiserer, at der fortsat ikke gives nogen kompensation til omsætninger, der ikke går tabt som følge af forbud, men i stedet som følge af anbefalinger. Desuden retter han en kritik mod ordningen med arbejdstidsfordeling, der tilbage i august erstattede lønkompensationsordningen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025