Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I et forsøg på at skære ned på forbruget af kød vil regeringen indføre to rent vegetariske dage om ugen i statslige kantiner. Desuden skal der stilles krav om, at der højest må serveres okse- eller lammekød én dag om ugen. Det fremgår af en ny grøn indkøbsstrategi for staten, som skal bidrage til den grønne omstilling, skriver Ritzau.
Finansminister Nicolai Wammen (S) præsenterede torsdag morgen strategien på et pressemøde i Finansministeriet.
"Det er en plan for, hvordan den offentlige sektor kan bidrage til at gøre Danmark grønnere. Vi lancerer for første gang i danmarkshistorien en samlet strategi for grønne offentlige indkøb. Det er en grundlæggende forandring i den måde, det offentlige køber ind på," siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025