Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fynske restauratører er frustrerede og i vildrede over, om de mange planlagte julefrokoster i den kommende tid vil kunne gennemføres. Det er som at være på pinebænken, siger Michael Bloch, restaurantchef på Hotel Knudsens Gaard i Odense til Fyens Stiftstidende.
Og han er bare én af dem, avisen torsdag aften talte med, som er i vildrede over, hvad statsminister Mette Frederiksen (S) tidligere torsdag meldte ud om, at traditionelle julefrokoster ikke vil kunne gennemføres.
Også hos det gamle traktørsted Carlslund midt i Fruens Bøge i Odense er der frustration over statsministerens uklare melding om julefrokoster.
”Vi ved faktisk ikke, om det også gælder små selskaber på fire eller seks personer, som booker en julefrokost. Faktisk ved vi ikke ret meget, og vi afventer, hvad HORESTA melder ud,” siger Hanne Larsen, medindehaver af Carlslund.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025