Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Letz Sushi har de seneste fire år sat et væld af bæredygtighedsinitiativer i gang. Men initiativerne har ikke givet den ønskede værdi for forretningen, skriver Børsen.
“Jeg har været som et lille barn i et supermarked, der har hevet ting ned fra hylderne. Det har drejet sig så meget om at overleve og skabe en profitabel forretning. Vi har haft enormt meget driftsfokus, selvom vi er meget stærkt funderet med en kapitalstærk ejer. Det har betydet, at vi godt nok har sat bæredygtighedsinitiativer i gang, men vi har ikke altid kapitaliseret på dem,” siger direktør Anders Barsøe.
Han håber, at der nu bliver overskud i forretningen, så den økonomiske og den bæredygtige bundlinje kan følges ad.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025