Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er lagt i kakkelovnen for både børn, voksne og det kræsne madpublikum, når Restaurant Capa med Casper Sobczyk i køkkenet officielt slår dørene op i det historiske Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen torsdag den 4. november, skriver MigOgKbh.dk.
Menukortet er spækket med sjov og velsmagende mad til meget favorable priser på en af Københavns mest ikoniske adresser – og naturligvis med verdens bedste bøf på kortet.
”Det her er mad, som jeg elsker at lave til både børn og voksne. Så enkelt kan det siges. Capa skal være en uhøjtidelig restaurant med plads til hele familien,” fortæller Casper Sobczyk, der både er driftsleder og køkkenchef.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025