Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er lagt i kakkelovnen for både børn, voksne og det kræsne madpublikum, når Restaurant Capa med Casper Sobczyk i køkkenet officielt slår dørene op i det historiske Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen torsdag den 4. november, skriver MigOgKbh.dk.
Menukortet er spækket med sjov og velsmagende mad til meget favorable priser på en af Københavns mest ikoniske adresser – og naturligvis med verdens bedste bøf på kortet.
”Det her er mad, som jeg elsker at lave til både børn og voksne. Så enkelt kan det siges. Capa skal være en uhøjtidelig restaurant med plads til hele familien,” fortæller Casper Sobczyk, der både er driftsleder og køkkenchef.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk koncept spreder sig: Berlin, Bremen og Helsinki lader sig inspirere
09-09-2025
-
Minister: Momsnedsættelse efter svensk eksempel er ikke realistisk
09-09-2025
-
Ny leder skal samle kokkelandsholdene frem mod VM i 2026
09-09-2025
-
HORESTA: Moderat fremgang præger første halvår
09-09-2025
-
København vil styrke togturisme med ny investering
09-09-2025
-
Scandic samler salgsansvar på tværs af landegrænser
09-09-2025
-
Egeskov Slot tager første skridt mod hotel og eventhal
09-09-2025
-
Fjelsted Skov udvider op til 50-års jubilæum i 2026
09-09-2025