Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er lagt i kakkelovnen for både børn, voksne og det kræsne madpublikum, når Restaurant Capa med Casper Sobczyk i køkkenet officielt slår dørene op i det historiske Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen torsdag den 4. november, skriver MigOgKbh.dk.
Menukortet er spækket med sjov og velsmagende mad til meget favorable priser på en af Københavns mest ikoniske adresser – og naturligvis med verdens bedste bøf på kortet.
”Det her er mad, som jeg elsker at lave til både børn og voksne. Så enkelt kan det siges. Capa skal være en uhøjtidelig restaurant med plads til hele familien,” fortæller Casper Sobczyk, der både er driftsleder og køkkenchef.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025