Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden 2011 har Landbrug & Fødevarer stået bag den prestigefyldte konkurrence, Årets ret med gris, og det er i år et yderst stærkt felt af fem gourmetrestauranter, der skal kæmpe om førstepladsen, skriver MigOgOdense.
De nominerede er:
- Syttende, Sønderborg
- Falsled Kro, Millinge
- Restaurant Studio, København
- Restaurant Lyst, Vejle
- Søllerød Kro, Holte
Sidste år var det køkkenchef, Kasper Hasse, fra Falsled Kro i Millinge på Fyn, der løb med førstepræmien og vinderchecken på 30.000 kr., og året før blev det Thorsten Schmidt, køkkenchef og medejer af Restaurant BARR, som kunne tage prisen med hjem til København.
Årets ret med Gris er en konkurrence for kokke, som formår at lave retter, der viser nye, anderledes og velsmagende sider af grisekød.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025