Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden 2011 har Landbrug & Fødevarer stået bag den prestigefyldte konkurrence, Årets ret med gris, og det er i år et yderst stærkt felt af fem gourmetrestauranter, der skal kæmpe om førstepladsen, skriver MigOgOdense.

De nominerede er:

  • Syttende, Sønderborg
  • Falsled Kro, Millinge
  • Restaurant Studio, København
  • Restaurant Lyst, Vejle
  • Søllerød Kro, Holte

Sidste år var det køkkenchef, Kasper Hasse, fra Falsled Kro i Millinge på Fyn, der løb med førstepræmien og vinderchecken på 30.000 kr., og året før blev det Thorsten Schmidt, køkkenchef og medejer af Restaurant BARR, som kunne tage prisen med hjem til København.

Årets ret med Gris er en konkurrence for kokke, som formår at lave retter, der viser nye, anderledes og velsmagende sider af grisekød.

Læs hele historien her.

Danske hoteller får Michelin-nøgler for første gang

Michelin har nu udvidet sin verdensberømte vurdering fra restauranter til hoteller. Ved en global afsløring i Paris den 8. oktober har i alt ni danske hoteller for første gang modtaget en eller flere af de nye Michelin-nøgler, der hylder ekstraordinære hoteller.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind