Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kokken Michael Nørtoft fra Ti Trin Ned i Fredericia er blandt finalisterne, når titlen som årets kok skal uddeles 22. marts. Det skriver Jydske Vestkysten.

Kokken, der tidligere har repræsenteret Danmark på juniorkokkelandsholdet, skal til finalen dyste mod ni andre af landets bedste kokke. De skal hver især tilberede en treretters menu på seks timer og 25 minutter. Først dagen inden finalen får kokkene oplyst, hvilke råvarer de får at arbejde med.

Deltagerne skal imponere et dommerpanel, der blandt andet består af den uofficielle verdensmester i gastronomi, Bocuse d'Or-vinderen Kenneth Toft-Hansen.

Konkurrencen, der er arrangeret af HORESTA og 3F, skal udkæmpes i Messecenter Herning.

FoodExpo 2026

Den 22-24 marts 2026 afholdes FoodExpo , som er for dig, der lever for og arbejder professionelt med mad, og som vil have føling med fremtidens fødevarer.

Log ind