Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det skulle egentlig slet ikke have været nu. Godt nok har kokken Rasmus Overgaard Kardyb i mange år puslet med en idé om, at han en dag skulle vende tilbage til sin fødeegn for at åbne en restaurant. Men når han legede med den drøm i sit hoved, så han en væsentligt ældre udgave af sig selv. Men på torsdag gør han det så alligevel: Åbner som selvstændig restauratør på hjemegnen i Limfjordens Hus i Glyngøre, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Han er 31 år og stammer fra Blidstrup på Mors. Der bor forældrene stadig, og hans hustru, Lærke på 32, har sine forældre i Durup. Sammen har parret et hold tvillinger, en dreng og en pige på fem år, og en lille dreng på to. Så sent som i sommeren 2019 så de på hus i Nordsjælland, hvor Rasmus Overgaard Kardyb var køkkenchef og medejer af Restaurant Sletten i Humlebæk.

Log ind