Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det skulle egentlig slet ikke have været nu. Godt nok har kokken Rasmus Overgaard Kardyb i mange år puslet med en idé om, at han en dag skulle vende tilbage til sin fødeegn for at åbne en restaurant. Men når han legede med den drøm i sit hoved, så han en væsentligt ældre udgave af sig selv. Men på torsdag gør han det så alligevel: Åbner som selvstændig restauratør på hjemegnen i Limfjordens Hus i Glyngøre, skriver Nordjyske Stiftstidende.
Han er 31 år og stammer fra Blidstrup på Mors. Der bor forældrene stadig, og hans hustru, Lærke på 32, har sine forældre i Durup. Sammen har parret et hold tvillinger, en dreng og en pige på fem år, og en lille dreng på to. Så sent som i sommeren 2019 så de på hus i Nordsjælland, hvor Rasmus Overgaard Kardyb var køkkenchef og medejer af Restaurant Sletten i Humlebæk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Scandic runder nyt millionoverskud og opruster i Aarhus
06-05-2025
-
Alsik Hotel & Spa mindsker underskud og ser fremgang i gæstetilfredshed
06-05-2025
-
Ny chef concierge skal løfte gæsteoplevelsen hos 1 Hotel Copenhagen
06-05-2025
-
Arena Næstved i modvind efter påstand om unfair konkurrence
06-05-2025
-
Rekordtravl april i Københavns Lufthavn med vækst fra USA
06-05-2025
-
Randerschef bliver ny direktør på ikoniske Ruths Hotel
06-05-2025
-
Pejsegården giver milliontab, men ledelsen ser lys forude
06-05-2025
-
Innovation og netværk i fokus, når det populære event "Meet the Geeks” vender tilbage
06-05-2025