Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter nu at have kørt med børnefri restaurant i to måneder så er konklusionen klar: Det er det bedste, jeg længe har gjort for mig og min restaurant, fortæller Anette Kjersgaard, indehaver af smørrebrødsrestauranten Bar Rye, på EB.dk.
”Der har sænket sig en ro over restauranten og som restauratør behøver jeg ikke længere stå og føle mig taget som gidsel i min egen restaurant. Man ved jo, at hvis man begynder at rette på andre folks børn, så bliver forældrene som oftest rigtig fornærmet, og det resulterede ofte i, at de så gik ud og gav mig en dårlig anmeldelse på for eksempel google uden yderligere begrundelse.”
Det problem slipper jeg nu for, fortæller hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025