Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Corona-effekten har fået kolossale konsekvenser for de små og mellemstore virksomheder i restaurationsbranchen, hvor ordrebøgerne har været fyldt med overstregninger, siden Mette Frederiksen onsdag aften lukkede Danmark ned i forsøget på at afbøde coronasmitten.
”Allerede for tre uger siden begyndte vi at få annulleringer på selskaber med otte til 20 gæster, men i onsdags efter pressemødet blev 90 procent af vores mindre borde med to-tre personer annulleret”, siger en anden restauratør Nils Thyge, der ejer bistroen Bar’Vin i København.
Mens restauatør Philip Skovgaard har benyttet sig af den kattelem, der på baggrund af en hasteaftale mellem arbejdsgiverorganisationen HORESTA og lønmodtagerorganisationen 3F siden i torsdags har gjort det muligt for arbejdsgivere at sende medarbejdere på tvungen ferie, har Nils Thyge valgt helt at fyre hele sit personale bestående af 10 personer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025