Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

HORESTAs adm. direktør Katia K. Østergaard fortæller, at organisationen har fået flere henvendelser fra personer, der har slået dørene op til en ny forretning og derfor ikke ligger inde med et årsregnskab for sidste år, som hjælpepakkerne kræver, skriver Politiken.

”Man skal huske på, at vores branche indtil for nylig har været kendetegnet ved en stor vækst, så mange nye er kommet til”, siger Katia K. Østergaard.

Ifølge HORESTA kan en mulig løsning være at tage udgangspunkt i det budget, som efter reglerne skal være indsendt til bevillingsnævnet, hvis en restaurant serverer alkohol. Myndighederne kan også støtte sig til branchestatistikken for den gennemsnitlige omsætning i de forskellige typer af virksomhed. Ifølge Katia K. Østergaard er det en metode, som skattemyndighederne i forvejen benytter sig af, når de skal bedrive kontrol.

Læs hele historien her.

 

Log ind